top of page

Твини 100% Кето Куки со 20% белгиско чоколадо, без додаден шеќер. Без глутен, веганско, без додаден шеќер и ниска застапеност на јаглехидрати. Цената се однесува на 12 порции х 33г. Една порција од 33г содржи едно големо куки со само 5г јаглехидрати. Одличен извор на протеини од растително потекло и добри масти од бадем. 

Твини 100% Кето Куки Со Белгиско Чоколадо 12 порции x 33г

SKU: 5319990822123
ден996,00Price
33 Grams
  • Ве молиме испратете ги Вашите нарачки на sales@viaprom.com.mk или во директна порака на нашата Фејсбук или Инстаграм страна.

bottom of page