top of page

Какао бисквит со ванила крем без шеќер. Цената се однесува на 48 засебно спакувани порции. Една засебно спакувана порција од 44г содржи 4 сендвич бисквити. Вкусна ужина без шеќер, практична за консумирање било каде во било кое време.

Твини Какао Без Шеќер 48 порции х 44г

SKU: 5319990822345
ден1.100,00Price
44 Grams
Color
  • Ве молиме испратете ги Вашите нарачки на sales@viaprom.com.mk или во директна порака на нашата Фејсбук или Инстаграм страна.

bottom of page