top of page

Твини дупло какао  е еден од најпродаваните вкусови. Премиум темно какао бисквит со какао крем. Одлично за споделување со најмилите дома, со колегите во канцеларија, или на некој настан. Практично и функционално. Цената се однесува на 48 засебно спакувани порции по 44г. Една засебно спакувана порција од 44г содржи 4 сендвич бисквити.

Твини Дупло Какао 16 порции х 44г

ден252,00Price
44 Grams
  • Ве молиме испратете ги Вашите нарачки на sales@viaprom.com.mk или во директна порака на нашата Фејсбук или Инстаграм страна.

bottom of page