top of page

Ванила бисквит со какао крем без шеќер. Цената се однесува на 24 засебно спакувани порции по 44г. Една засебно спакувана порција од 44г содржи 4 сендвич бисквити Вкусна ужина, практична за консумирање било каде и во било кое време. 

Твини Ванила Без Шеќер 24 порции х44г

SKU: 5319990822598
ден555,00Price
44 Grams
  • Ве молиме испратете ги Вашите нарачки на sales@viaprom.com.mk или во директна порака на нашата Фејсбук или Инстаграм страна.

bottom of page