top of page

Ванила бисквит со какао крем без шеќер. Цената се однесува на 16 засебно спакувани порции. Една засебно спакувана порција од 44г содржи 4 сендвич бисквити. Вкусна ужина, практична за консумирање било каде и во било кое време. 

Твини Ванила Без Шеќер 16 порции х 44г

ден480,00Price
44 Grams
Color
  • Ве молиме испратете ги Вашите нарачки на sales@viaprom.com.mk или во директна порака на нашата Фејсбук или Инстаграм страна.

bottom of page