top of page

Твини протеински (22%) сендвич бисквити со двојно какао. Направени со премиум какао, богати со протеини и растителни влакна, а без додаден шеќер. Цената се однесува на 16 порции по 42г. Една порција од 42г содржи 4 сендвич бисквити.

Твини Протеински Сендвич Бисквити 16 порции х42г

ден880,00Price
42 Grams
  • Ве молиме испратете ги Вашите нарачки на sales@viaprom.com.mk или во директна порака на нашата Фејсбук или Инстаграм страна.

bottom of page