top of page

Твини Чоко е уникатен спој на чоко прелив со премиум темно какао и вкусно германско млеко. Единствено уживање за секоја пригода. Практично и функционално пакување за секоја пригода: фамилијарно дружење, дружење со пријатели, споделување во канцеларија или за уживања на мали и големи настани.  Цената се однесува на 90 засебно спакувани порции по 38г. Една засебно спакувана порција од 38г содржи два чоколадирани сендвич бисквити.

Твини Чоко 90 порции х 38г

SKU: 671253175371
ден1.400,00Price
38 Grams
  • Ве молиме испратете ги Вашите нарачки на sales@viaprom.com.mk или во директна порака на нашата Фејсбук или Инстаграм страна.

bottom of page