top of page

Твини со 30% помалку калории, богат со диететски влакна од корен од цикорија и без додаден шеќер.  Ванила бисквит со какао крем. Цената се однесува на 16 засебно спакувани порции. Една засебно спакувана порција од 42г содржи 4 сендвич бисквити.

Твини Со 30 % Намалени Калории 16 порции х 42г

ден465,00Price
42 Grams
  • Ве молиме испратете ги Вашите нарачки на sales@viaprom.com.mk или во директна порака на нашата Фејсбук или Инстаграм страна.

bottom of page