top of page

Твини оригинал е класичниот вкус на нашето Твини. Премиум темно какао со високо-квалитетно германско млеко. Одлично за споделување со најмилите дома, со колегите во канцеларија, или на некој настан. Практично и функционално. Цената се однесува на 16 засебно спакувани порции по 44г. Една засебно спакувана порција од 44г содржи 4 сендвич бисквити. 

Твини Оригинал 16 порции х 44г

ден252,00Price
44 Grams
  • Ве молиме испратете ги Вашите нарачки на sales@viaprom.com.mk или во директна порака на нашата Фејсбук или Инстаграм страна.

bottom of page