top of page
  • Writer's pictureVia Prom

Тркало на среќа: Olmeo и NINJA biscuit

Почитувани читатели, би сакале да ве информираме дека OLMEO, NINJA biscuit и останатите производи од Виа Пром може да ги најдете во Скопски Пазар маркетите.

OlmeoCocoa_NB_SPMarket

Овој викенд NINJA biscuit и OLMEO cocoa ќе бидат дел од Тркалото на среќа во СП маркетот во Драчево.

Посетете го СП маркетот во Драчево и освојте награда. Ви посакуваме пријатен викенд и се надеваме ќе уживате со нашите вкусни бисквити.

2 views0 comments

コメント


bottom of page