top of page

ДОСТАВА/DELIVERY

Достава и време на испорака

Бесплатна достава на територија на Македонија. Време на испорака 3-5 работни дена од потврда на нарачка. 

Delivery terms

Free of charge delivery in Macedonia. Delivery time: 3-5 work days. 

bottom of page